Existuje mnoho přísad uvedené na našich make-up lahví nebo sklenic. Ale všichni vypadají tak matoucí a mnoho lidí že jo ? T zcela jisti, co ve skutečnosti jsou. Zde je rychlý vyčerpaný z nejběžnějších ingrediencí make-up .

Kyselina : - Kyseliny jsou někdy používány v malých množstvích k úpravě pH výrobku. Existuje několik různých druhů: citronové , boritá , fosforečná , sírová , chlorovodíková a lactic.Alcohol slovy: - nejčastěji používané jako mazadlo a změkčovadlo . ? Tyto alkoholy že jo t sušení na skin.Almond : - Většina produktů přidat mandlí jádra působit jako jemný peeling na pokožce . To odstraňuje odumřelé kožní buňky a pomáhá čisté nečistotami pores.Aloe : - Toto je velmi běžné v kosmetických výrobků jako jeho známý pro své hojivé a uklidňující vlastnosti. Aloe šťáva je také velmi prospěšný pro skin.Camphor : - To je ze dřeva z kafru stromu a je známý pro své zklidňující olej properties.Coconut : - Tento olej je nejlépe známý pro jeho mazání , zklidňující a čistící vlastnosti . To se používá hlavně v šamponech a soaps.Collagen : - To je nejlépe známý pro pomoc v pružnosti kůže. Kolagen , který se nachází v kosmetice skutečně pochází z animals.Formaldehyde : - To je v podstatě jenplyn používaný ve výrobcích , které působí jako ochranný prostředek a disinfectant.Glycerine : - Tento pochází z živočišných tuků a je používán jako emollient.Laureth : - to jezměkčovadlo , který pochází z kokosového oil.Oleic Acid : - To jemastná kyselina , která pochází z olives.Seaweed : - všichni víme, co je, ale řasy se používá k zahuštění některé kosmetiky a products.Soy Oil - to je ze sojových bobů a používá se ve zvlhčovači a conditioners.Talc : - Mastek jeměkký minerál, který se obvykle používá , aby se zásyp . Používá se také v kosmetice , jako jsou prášky , které vám pomohou s coverage.Urea : - To jesloučenina, která může být tvořen v těle , ale může být také jako syntetický verze .. Witch Hazel - Witch Hazel pochází z vilínu keř , ale také se míchal s alkoholem , aby to čistící properties.Zinc kysličník : - To jebílý zbarvený prášek přidávány do kosmetiky pro pigmentu .